Goudse Verzekering

Goudse - Expat Pakket Individueel

Met het Expat Pakket Individueel kunt je eenvoudig alles regelen voor uw verzekeringen. Het pakket bestaat uit maximaal 9 verzekeringen, met bijvoorbeeld wereldwijd dekking voor ziektekosten, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Jij bepaalt wat je nodig hebt.

Bereken je premie 

Goudse - Zakenreis

Gaat jij of je medewerker regelmatig voor je werk een periode naar het buitenland. Dan bent je meestal niet verzekerd op je  gezinsverzekering. Met een zakenreisverzekering bent je wel goed verzekerd en je privéreizen met je gezin zijn dan ook gelijk verzekerd.

Bereken je premie 

Goudse - Special ISIS

Gaat je voor een paar maanden of een paar jaar naar het buitenland om te werken bijvoorbeeld als au pair, stage of ga je backpacken? Dan is de Special ISIS verzekering bij uitstek geschikt. Hiermee ben je verzekerd voor noodzakelijke medische hulp ook als je je zorgverzekering in Nederland niet meer hebt.
 
Expats zijn uitgesloten van dekking op ISIS. Als iemand expat blijkt dan kan een claim worden afgewezen. Het Expat Pakket geeft een volwaardige medische dekking, zowel spoedeisende zorg, planbare zorg en chronische aandoeningen (indien niet vooraf specifiek uitgesloten). Met Special ISIS is alleen noodzakelijk medische zorg ontstaan tijdens de reis verzekerd.

Bereken je premie

 

Cookie instellingen