Over ons

Er komt veel bij kijken als je medewerkers met hun gezinnen vertrekken naar het buitenland om te wonen en te werken. Denk aan;

  • ziektekostenverzekeringen;
  • verhuizingen;
  • inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen;
  • en wat te doen met de woning die achter blijft. 

 
Voor veel van deze zaken ben jij als werkgever ook verantwoordelijk.
 
Dan is het wel zo prettig als dit goed geregeld is.
 
Mijn naam is Hans van Parijs en ik krijg regelmatig de opmerking: "Werk jij in de verzekeringen? Wat Saai!"

Voorwaarden en regeltjes uitzoeken kan soms ook saai zijn, maar aan de andere kant heb ik dagelijks te maken met blije mensen die nieuwe avonturen aangaan door te wonen en te werken in het buitenland. Dan is het fijn dat ik hen kan ontzorgen met een goed verzekeringspakket.
 
Ik hou ervan om complexe zaken simpel te maken en met je mee te denken wat voor jou de beste keuze is. Daarnaast ben ik er voor je om je te helpen met de vele vragen die een vertrek naar het buitenland met zich meebrengen.


Hans van Parijs 

 

Dit is wat de klanten over mij zeggen

 

"I found that Hans is dedicated to providing a reliable service for his clients. I've gotten good advice and a well-priced quote that was just right for me. He provided me with answers in a short time."  

Michael Dooijes -  LOS ANGELES


"Erg prettige en persoonlijke samenwerking, snelle reactie op vragen en indien niet gelijk een oplossing, goede opvolging met meerdere mogelijkheden. Luisterend oor met weloverwogen antwoorden en oog voor detail. Professioneel en betrokken, afstand voor expats is geen belemmering. Sterk aanbevolen, heeft voor ons echt een verschil gemaakt en geeft een gerustellend gevoel."

Ellen Kruijning - Dubai 


"Hans is eerlijk in zijn werk. Als hij iets kan verzorgen, doet hij het. Als hij het niet kan of elders een betere oplossing te krijgen is, dan zegt hij dat. Dat is een openheid die ik ergens anders niet terugvind. Hans staat open voor een bredere advisering dan alleen verzekeringen."

Willem Misdorp -  Dubai


"Hans denkt mee met de klant. Brengt de voor/nadelen, de mogelijke risico’s op een inzichtelijke en begrijpelijke wijze in kaart en neemt de tijd om waar nodig de adviezen verder te verduidelijken. Op basis hiervan heb ik als klant zelf de juiste keuzes kunnen maken. Daarnaast geeft hij informatie/tips gedurende het jaar indien relevant voor mij als klant."

 Geert Groenewegen - Moscow 
 

"I first came to know Hans as my personal contact when I applied for insurance with the company De Goudse. In the years that I’ve worked with him, he hasn’t let me (and my family) down once. In fact, he has gone above and beyond to make things happen for us. Hans is a consummate professional, though you never feel like the exchange is impersonal or cold. Quite the opposite actually. His response time to my emails is that of lightning speed and he is always very kind and willing to listen. We feel very lucky that he was assigned as our liaison and hope for a continued collaboration." 

Jael Golad - New York Regel alles voor je langdurige buitenland-verzekering makkelijk online.

 

Liever hulp bij je keuze?

Soms is het lastig om een langdurige buitenland-verzekering te kiezen die bij jouw situatie past. Bel ons gerust, dan zoeken wij het voor je uit - zonder extra kosten.  

Cookie instellingen